U subotu Samoborci-ke su bili domaćini u 6. kolu 1. HL zapad žene i muški i 2. HL regija sjever.

Samoborske zamjice u sastavi Zara Ilić, Klara Bardač i Ana Znika ostvaruju dvije pobijede i ostaju u utrci za prvo mjesto i plasmanu u Super ligu ljestvica. U prvom susretu dana protiv ekipe STK Crikvenice predvođene iskusnom bivšom reprezentativkom Ivanom Knežević Škambić, ništa se ne prepuštaju slučaju. Trenerica Baškarad “žrtvije” Bardač na jedinicu da bi izvukli Ilić na dvojku, koja je to, u šestoj partiji to i potvrdila  za ukupnu pobjedu s 4-2 pogled. U drugom susretu dana protiv STK Sv Jakov iz Jadranovog Samoborske zamjice rutinirano, u istom sastavu, pobjeđuju s 4:0 pogled.

Samoborski zmajevi u 6. kolu su dočekali ekipu STK Libertas 2 iz Dubrovnika i u meču za donji dio ljestvice upisuju važnu pobjedu s 4:2 pogled. Hrvoje Mihalić upisuje dvije pobijede, Antonio Brakus jednu i par Mihalić Brakus jednu. Tom pobjedom Samoborski zmajevi su zasjeli na 7. mjesto lige ljestvica

Lovro Horvat, Mateo Terihaj i Fran Šimunović u 2. HL regija sjever kao domaćini gube 4-0 protiv STK Rakuni iz Zagreba, dok ekipu STK ALC 21 II dobivaju istim rezultatom.

Ovim susretima je završen jesenski dio natjecanja, početkom godine slijedi nastavak.

Samoborske zmajice lnd Bardač, Ilić, Bašakard i A. Znika

6. kolo 1. HL zapad