U subotu 30.09.2023. godine počinje nova stolnoteniska ligaška sezona.

Samoborske seniorske stolnoteniske zmajice u 1. HL zapad (pogled) igraju u sastavu Zara Ilić, Tena Kovaček, Klara i Ana Znika i u sutrašnjem prvom kolu gostuju u Jastrebarskom kod STK Jaske. Djevojke se nadaju da će i ove godine obraniti prošlogodišnje drugo mjesto u lizi, a naravno imperativ je uvijek veći.

Samoborski seniorski stolnoteniski zmajevi prva ekipa se natječe također u 1. HL zapad (pogled) i igraju u istom sastavu od prošle godine Hrvoje Mihalić, Pavao Jozić, Antonio Brakus i Krunoslav Znika i u sutrašnjem prvom kolu također gostuju ali u Dugom Selu kod istoimenog domaćina. Cilj je ostanak u ovom stupnju natjecanja.

Druga ekipa u sastavu Lovro Horvat, Mateo Terihaj, Fran Šimunović i Ivan Knežević se natječe u 2. HL regija Srednja Hrvatska i sutra u prvom kolu u 17,00 sati, u Gajevoj 48, su domaćini susjedima iz iz Svete Nedelje. Cilj je ostanak u lizi i stasavanje barem jednog igrača da se priključi prvoligaškoj momčadi.

U ponedjeljak 02.10.2023. godine počinje 16. Samoborska stolnoteniska liga s devet prijavljenih ekipa pogled, dok tjedan iza 09.10.2023. godine započinje 6. Samoborska stolnoteniska liga mjesnih odbora i gradskih četvrti pogled

lnd Ana Znika, Ivona Baškarad, Zara Ilić i Klara Bardač sezona 2022-23.lnd Antonio Brakus, Hrvoja Mihalić i Pavao Jozić

Početak nove ligaške sezone