U subotu 03.02.2024. godine održana je izborno-redovna skupština Kluba. Nakon jednoglasnog prihvaćanja izvješća o radu i financijskog izvješća za 2023. godinu, pristupilo se izboru novog rukovodstva za mandatno razdoblje 2024.-2027. Novi stari predsjednik je Krunoslav Znika, tajnik je Damir Matijašec, u Predsjedništvo uz predsjednika i tajnika izabrani su Ivana Medvedović, Božidar Matijaščić i Daniel Terihaj. Nadzorni odbor čine Jasna Šinko, Martina Glasnović i Klara Znika, dok u disciplinsku komisiju izabrani su Slavko Šišak, Dražen Librić i Hrvoje Mihalić.

Stolnotenisač-ica Kluba za 2023. godine je Mateo Terihaj, priznanje je dobio i trener Dražen Librić je za svoj neprekinuti 20.-godišnji rad u Klubu, najbolji rezultat ima Petar Znika, najviše dolazaka na treninge Ana Znika, dok najbolju ekipu kluba čine mlađe kadetski vice prvaci Hrvatske Lovro Horvat, Mateo Terihaj i Fran Šimunović

Krunoslav Znika se u ime izabranih i u svoje ime zahvalio na izboru s nadom da će Klub nastaviti s radom s mladima kao i plasmanima u najviši Hrvatski rang natjecanja.
M. Terihaj stolnotenisač-ca Kluba 2023.D. Librić trener Kluba 2023.P. Znika rezultat 2023.AnaAna i Mateo

57. Skupština Kluba – Krunoslav Znika novi-stari predsjednik i Mateo Terihaj po drugi puta stolnotenisač-ica Kluba