Završila je 6. stolnoteniska liga mjesnih odbora i gradskih četvrti Grada Samobora. U ekipnom djelu natjecanja novi stari pobjednik je MO Vrhovčak u sastavu Božidar Matijaščić, Marko Bljaić, Alojz Pavlin i Moreno Regović. Drugi je bio MO Otruševec u sastavu Luka Noršić, Lovro Noršić, Božidar Vugrin, Luka Grgić, Igor Runtas i Vid Noršić. Treći su bili GČ Južno Naselje u sastavu Saša Jurković, Mario Soldo, Luka Rapaič, Lovro Jozić, Krešo Komlinović i Danijel Čulafić. Četvrti MO Vrbovec, peti MO Cerje, šesti MO Klake i sedmi je bio MO Jarušje.

U subotu 17.02.2024. godine nakon podjele odličja najboljima u ekipnom djelu odigran je i pojedinačni turnir u kojemu prvo mjesto osvaja Lovro Noršić, drugi je bio Alojz Pavlin dok je treći bio Luka Rapaić. U utješnom djelu turnira prvi je bio Božidar Vugrin dok je drugi bio Marijan Vrbančić.

6. stolnoteniska liga MO i GČ6. stolnoteniska liga MO i GČ6. stolnoteniska liga MO i GČ6. stolnoteniska liga MO i GČ6. stolnoteniska liga MO i GČ6. stolnoteniska liga MO i GČ6. stolnoteniska liga MO i GČ

 

6. stolnoteniska liga mjesnih odbora i gradskih četvrti Grada Samobora